Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ET / Proxy Server :(

- - - - -

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
stabak

stabak

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,795 posts
332
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:None
  • Steam ID:Stabak
  • T-M:ET 1-0
Contributor
hi,
finaly i got internet to my room, but it is behind a proxy server.
someone knows what I need to do to play ET through a proxy server?

i thought i have just to fill out
seta net_socksEnabled "1"
seta net_socksServer "192.***.***.1"
seta net_socksPort "****"
seta net_socksUsername "*********"
seta net_socksPassword "*******************"

but it dont work :(

can someone help me please ?
or isnt there any chance ?


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,229
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor
i think you need to do those from the command line, or do a /net_restart after you change them, I never tried those commands myself..

check this (it's quake3 but it should be similar):

(from that link:)
[cut]So I guess the engine is using an outdated socks5 implementation.[cut]

http://openarena.ws/...hp?topic=3882.0

#3
stabak

stabak

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,795 posts
332
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:None
  • Steam ID:Stabak
  • T-M:ET 1-0
Contributor

i think you need to do those from the command line, or do a /net_restart after you change them, I never tried those commands myself..

check this (it's quake3 but it should be similar):

http://openarena.ws/...hp?topic=3882.0




nope cant get connection :cry , but thanks

#4
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
I don't think you need to use that.. check if your firewall allows it.. TCP proxy doesn't work in ET :P

#5
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,229
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor
I am not a networks expert, just trying to help, so sorry if I say some bs... :)

Anyway, isn't there any software that could act as proxy between et and the actual proxy? maybe if et uses some old protocol, then you could connect to such software, and then from there to the real proxy if et itself can't handle it? I don't know if those commands actually work, I think testing them with a proxy of your own, so you can check logs/errors could help, like that guy did in the thread I sent you...
And what's more there is punkbuster... I don't know about that, but it needs also to connect to the internet... :hmm

Maybe you need some software to redirect all traffic through the proxy, but I don't know if it can work with udp packets.

#6
stabak

stabak

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,795 posts
332
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:None
  • Steam ID:Stabak
  • T-M:ET 1-0
Contributor

I don't think you need to use that.. check if your firewall allows it.. TCP proxy doesn't work in ET :P


I got only the Proxy IP and one Port from the Admins for Internet, so i must bundle the whole traffic on that Port, but i still don´t know how.
IE, Skype, Mediaplayer and such things are no problem.
About STEAM or ET i see no way.
My FW is not a problem, its open for Steam/ET, I also tried it with disabled FW.

I am not a networks expert, just trying to help, so sorry if I say some bs... :) I'm open to any suggestions, its ok thank you :P

Maybe you need some software to redirect all traffic through the proxy, but I don't know if it can work with udp packets. :hmm you did not know the name ?



Thanks for your help.

#7
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Did you tried to change your client port? Try to add in your game command line:

+set net_port xxxx

Port which you want to use and start ET. See if it works.

#8
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,229
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor
There should be something, like a software called sockscap or any other 'proxifier', now my biggest concern about it would be punkbuster... I don't know how it would react if you run et through another software... :hmm

maybe sockscap is old but by googling this or 'proxifier' maybe you can find others

again i say: I haven't tested any of these, use at your own risk :)

#9
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
Use proxifier I used it before and had no issues pb works fine with it.

#10
stabak

stabak

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,795 posts
332
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:None
  • Steam ID:Stabak
  • T-M:ET 1-0
Contributor

Did you tried to change your client port? Try to add in your game command line:

+set net_port xxxx

Port which you want to use and start ET. See if it works.


done, nothing happend

maybe sockscap is old but by googling this or 'proxifier' maybe you can find others

Use proxifier I used it before and had no issues pb works fine with it.


proxifier installed. stuff like xfire, steam is working now.
Games not.
But it´s ok, i guess i will wait the last 7 weeks.
will spend some evenings on watching movies, and beer
:cheers


Thanks for your help.

#11
Mycrofte

Mycrofte

    L1: Learner

  • Regular User
  • 20 posts
1
Unknown at this point
I have a similar problem but only with some servers. I can get right on one of the FA servers but others just kick me back to the menu.

#12
Mycrofte

Mycrofte

    L1: Learner

  • Regular User
  • 20 posts
1
Unknown at this point
No one ever relied to this, but I did find one problem.

When I installed this on the new computer (Windows 7) it does not automatically load the mods (my old computer does). If I go into MODS and manually load them ET connects perfectly fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users