Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

my et is crashing again

- - - - -

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
pedrorocks uk

pedrorocks uk

    L3: Novice

  • User
  • 188 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:12
  • Server:None
so,my et has started crashing again,its beginning to be a pain in the arris to be fair.

anything i can do???


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Spitfire

Spitfire

    L8: Grand Teacher

  • Inactive Member
  • 1,689 posts
179
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Fun1
What do you mean crashes?!Do you get some kind of error or your game just stops?!

#3
Pepperonipizza

Pepperonipizza

    L7: Teacher

  • Co-Leader
  • 1,196 posts
384
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • T-M:1-1
Contributor
updated pb?
run as admin?

#4
Zuthus

Zuthus

    L8: Grand Teacher

  • Regular User
  • 1,596 posts
16
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:Jay2
Contributor
The game closes alone, your computer freezes or you get like kicked from the server?

#5
pedrorocks uk

pedrorocks uk

    L3: Novice

  • User
  • 188 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:12
  • Server:None
sorry should of been more precise,its like lag but it never stops,i have to press my windows button then end program to get rid of it and load it again.
the same as it was before zuthus,if you can remember lol

#6
Zuthus

Zuthus

    L8: Grand Teacher

  • Regular User
  • 1,596 posts
16
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:Jay2
Contributor
But it's like because of your Ping/Connection or it 'freezes' ?

#7
RoheGewalt

RoheGewalt

    L2: Beginner

  • User
  • 28 posts
0
Unknown at this point
  • Server:Hardcore ET

But it's like because of your Ping/Connection or it 'freezes' ?


I think he means that when he is on the server, he gets little lags and they never stop. Sometimes it just freezes and he have to open the tastmanager to close the programm.



Now back to the problem,I think it is because your GPU is probably broken. Did you have overclock your System? If yes, bring it to a PC shop and look if you need to buy a new one.

I hope it helped you.

Greetz

Edited by RoheGewalt, 11 July 2011 - 02:53 PM.


#8
pedrorocks uk

pedrorocks uk

    L3: Novice

  • User
  • 188 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:12
  • Server:None
whats my GPU? is it the CPU?
thats a bit drastic that :blink: :blink:

i hope its not anything to do with my hardware and hope its just a software problem.

no i didnt have it overclocked and its just an old dell im playing on.dimension 5150 to be exact

#9
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor

whats my GPU? is it the CPU?
thats a bit drastic that :blink: :blink:

i hope its not anything to do with my hardware and hope its just a software problem.

no i didnt have it overclocked and its just an old dell im playing on.dimension 5150 to be exact



I am not sure..

But can if you run other games (both , singleplayer/multiplayer) then your system is not having problems.

and BTW Why dont u just reinstall ET to fix problems related to it?

#10
pedrorocks uk

pedrorocks uk

    L3: Novice

  • User
  • 188 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:12
  • Server:None
antimony,i re-installed et only a couple of months ago,it sorted the problem out temporarily but it seems to have come back.
is that my only option to re-install do you think?

#11
RoheGewalt

RoheGewalt

    L2: Beginner

  • User
  • 28 posts
0
Unknown at this point
  • Server:Hardcore ET

whats my GPU? is it the CPU?
thats a bit drastic that :blink: :blink:

i hope its not anything to do with my hardware and hope its just a software problem.

no i didnt have it overclocked and its just an old dell im playing on.dimension 5150 to be exact



It is your graphics board. When u are on other servers do you have the lags also?
Try to change your resolution to 640 x 480 on Options > System, then connect to the server and look if the lag is still there.

The hardware is very old..If the lags still don't stop after u have changed the resolution bring your Pc to a shop and
check if anything is broken.

Greetz

Edited by RoheGewalt, 12 July 2011 - 05:39 AM.


#12
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor

antimony,i re-installed et only a couple of months ago,it sorted the problem out temporarily but it seems to have come back.
is that my only option to re-install do you think?


U better reinstall it and see if it fixes the problem. It takes only 5 minutes...

#13
Zuthus

Zuthus

    L8: Grand Teacher

  • Regular User
  • 1,596 posts
16
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:Jay2
Contributor
Do you have the 2.60b version?

#14
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
So it starts to lag after some time? Have you tried to deleteuseless packs from ET. Also defragment your harddrive(click on C: drive in My Computer, properties, tools).
UPdate PB with pbsetup.exe?

#15
RoheGewalt

RoheGewalt

    L2: Beginner

  • User
  • 28 posts
0
Unknown at this point
  • Server:Hardcore ET
I would not defragment the harddrive. Could have a bad ending




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users