Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Punkbuster ScreenShot lag

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Desert Gator

Desert Gator

    Newbie

  • User
  • 8 posts
0
Unknown at this point
Hello everyone,
So I'm having this problem here. The punkbuster takes screenshots like 5-10+ times when i enter the game, each time it takes the screenshot, my game freezes for around 2-3 seconds, it is really annoying and I can't play normally until the damn PB stops taking SSs. I've tried looking on google about that, no luck. Maybe any of you had same problem? Or maybe someone knows how to solve? Thanks in advance.

-DesGat.

EDIT : Sorry, this actually had to be posted on ET Support.

Edited by Desert Gator, 14 June 2011 - 07:53 AM.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
Yes fk PB :P

But to come serious only thing which could relieve the prob is \pb_sleep 500 .

#3
Desert Gator

Desert Gator

    Newbie

  • User
  • 8 posts
0
Unknown at this point

Yes fk PB :P

But to come serious only thing which could relieve the prob is \pb_sleep 500 .


Thanks dude! This worked! But I remember using it before, somehow didn't work then... Anyway thanks, really much!


Yeah that did worked, until I restarted ET. Launched second time and again, PB SS doing it's job. I wonder if it's really PB doing this...

Edited by Desert Gator, 15 June 2011 - 12:55 AM.


#4
Jorz

Jorz

    L7: Teacher

  • Busted Cheater
  • 1,199 posts
19
A step in the right direction
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET
Contributor
this happens to everybody,theres no solution.

#5
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
Yep PB eating up 30% percent of CPU and causing lag. If one has multiple CPU they could try set Affinity to one of higher number cpus on Task Manager, so PB\OS didn´t eat up all the recurses from CPU 0. But for me it didn´t work either.

#6
Desert Gator

Desert Gator

    Newbie

  • User
  • 8 posts
0
Unknown at this point

Yep PB eating up 30% percent of CPU and causing lag. If one has multiple CPU they could try set Affinity to one of higher number cpus on Task Manager, so PB\OS didn´t eat up all the recurses from CPU 0. But for me it didn´t work either.


Well, still playing with /pb_sleep works. Everytime I connect to a server I switch between /pb_sleep 20 and 500 until it stops lagging. Sometimes it works, sometimes doesn't. Who the hell knows what PB is doing there...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users