Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Can't run ET

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
50 replies to this topic

#16
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
So you reinstalled ET in arbitrary folder like C:\Games\ET and still same error message?


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
Weedkiller

Weedkiller

    L2: Beginner

  • User
  • 26 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:5
  • Server:None
Contributor
^ - my question too. Did you get rid of all your portable & normal ETs before you installed again (ET is rather independent when it comes to shortcuts...) :D ?

Did you try to click ET.exe in c/program files (x86)/w:et ?

#18
Scream

Scream

    L10: Grand Master

  • Leader
  • 4,167 posts
2,328
Is a bearer of wisdom
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=Cpt.Awesome?!
  • Steam ID:STEAM_1:1:54794467
  • T-M:ET: 21-14
    CS: 2-0
Contributor

So you reinstalled ET in arbitrary folder like C:\Games\ET and still same error message?


yeah

^ - my question too. Did you get rid of all your portable & normal ETs before you installed again (ET is rather independent when it comes to shortcuts...) :D ?

Did you try to click ET.exe in c/program files (x86)/w:et ?


Are you kidding me? your post is as useless as posts like 'run it as admin'.

#19
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
Haven´t had any laptopz so my wild guess is Win7\laptop has some tighter security settings as PC? So if you install ET try to locate where it has isntalled it(first posts system folder is defenetly wrong and Win7 doesn´t give access to this folder) and mess with security settings. Give ET more permissions. The thing is that to get it back to normal afterwards the easiest way is to reinstall. So your choise ;)

#20
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

Haven´t had any laptopz so my wild guess is Win7\laptop has some tighter security settings as PC? So if you install ET try to locate where it has isntalled it(first posts system folder is defenetly wrong and Win7 doesn´t give access to this folder) and mess with security settings. Give ET more permissions. The thing is that to get it back to normal afterwards the easiest way is to reinstall. So your choise ;)


I run on a 64bit win7 laptop :)

#21
Pepperonipizza

Pepperonipizza

    L7: Teacher

  • Co-Leader
  • 1,196 posts
384
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • T-M:1-1
Contributor
C:\Windows\system32/etmain

Directory indicators are \ in windows, not /. So I think that that is why he cannot find the files. I'll try to rummage into my logs tonight to see whether I have the same (use of / instead of \).

Right now, that is the only thing that I think could be the problem. Can you post another log like that but from installing it in a proper directory (program files)?


#22
Weedkiller

Weedkiller

    L2: Beginner

  • User
  • 26 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:5
  • Server:None
Contributor

Are you kidding me? your post is as useless as posts like 'run it as admin'.


Good. Good for you! Good luck with your problem.

#23
jaie

jaie

    FishEyed

  • Inactive Member
  • 1,970 posts
579
Has a brilliant future
  • Admin:16
  • Server:None
  • T-M:ET: 7-6
    CS: 1-1
Contributor
After directory was fixed, every time et started, it would freeze at the intro (before intro starts playing) and a windows error message would pop up -saying the application has stopped working, (but it gave no important information).
Tried xp service pack 2, 3, and windows 98 compatibility modes but still same problem.

the game ran fine in dedicated mode
Call of duty works fine.

#24
Scream

Scream

    L10: Grand Master

  • Leader
  • 4,167 posts
2,328
Is a bearer of wisdom
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=Cpt.Awesome?!
  • Steam ID:STEAM_1:1:54794467
  • T-M:ET: 21-14
    CS: 2-0
Contributor
Think I'm gonna stop playing ET regularly. Will play like once per week on my old laptop. I tink I've already tried everything.

#25
epicofail

epicofail

    L5: Journeyman

  • Co-Leader
  • 782 posts
63
Getting Better
  • Admin:19
  • Server:Jay1
Contributor
ahhh i just installed it on my labtop which is also 64-bit Windows 7.

This is what I did:
1.) Download ET from planet wolfenstein. Also got the 2.60b patch..
2.) Installed it. Start ET.. created the profile.. At first when I joined jay1, it crashed.

It also crashed when I changed the resolution to 1280x1024 or any other.. So I put my labtop screen resolution
in a config and loaded it after I start et.. It seemed to work.

Then I applied the 2.60b patch
Joined ET, jay1 and worked like a charm.. Crashing stopped :D

I just installed it just to see If I get a problem like you do, but I guess its just your computer. Sorry ::i

#26
I3lessed

I3lessed

    L7: Teacher

  • Inactive Member
  • 1,014 posts
79
On the road to fame
  • Admin:15
  • Server:None
  • T-M:ET: 2-2
    COD: 0-0
    TF2: 0-0
Couldn't load default config probably means the config has some settings that are incompatible with your laptop. Folder location etc, are fine. Change your default config so that r_customheight (native laptop height), r_customwidth (native laptop width) and r_mode -1 are included in your config. They are the most likely settings to be incompatible.

#27
Weedkiller

Weedkiller

    L2: Beginner

  • User
  • 26 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:5
  • Server:None
Contributor
Was it you that deleted my reply, Scream? :)

#28
Scream

Scream

    L10: Grand Master

  • Leader
  • 4,167 posts
2,328
Is a bearer of wisdom
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=Cpt.Awesome?!
  • Steam ID:STEAM_1:1:54794467
  • T-M:ET: 21-14
    CS: 2-0
Contributor

Couldn't load default config probably means the config has some settings that are incompatible with your laptop. Folder location etc, are fine. Change your default config so that r_customheight (native laptop height), r_customwidth (native laptop width) and r_mode -1 are included in your config. They are the most likely settings to be incompatible.


I don't have default.cfg so I can't do much.

Was it you that deleted my reply, Scream? :)


If you have nothing useful to say, do not post useless posts.

#29
Weedkiller

Weedkiller

    L2: Beginner

  • User
  • 26 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:5
  • Server:None
Contributor
That's no way to run a forum, man. You talk to me, I answer you, you delete my post. That's not cool.

btw, I took a screenshot.

Edited by Weedkiller, 08 June 2011 - 03:55 AM.


#30
DrJoske

DrJoske

    L9: Master

  • Regular User
  • 2,374 posts
432
Has a brilliant future
  • Admin:0
  • Server:None
Contributor
Maybe a stupid comment but did you try to play within a virtual machine (vmware player or something)

on a linux or something


I once had some problems (from totally different kind) and could play on virtual machine (bit stupid): ubuntu




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users