Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Problem for launch ET

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Heaven_<3

Heaven_<3

    L2: Beginner

  • User
  • 35 posts
0
Unknown at this point
Hello! Today I try to launch wolfenstein, for now everything is fine but when the console launches I do not see the screen of the game



Posted Image



When I open the game makes me ca and I know that play or / quit so I am forced to do CTRL + ALT + DEL

Would somebody could help me?

Heaven


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Never seen this before but you could try:

Right click "Wolfenstein - Enemy Territory" (the shortcut on your desktop), click Properties, and in the "Target" box, add
+r_fullscreen 0; +vid_restart;

at the end of the path to et.exe...

(the result looking something like: "C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +r_fullscreen 0; +vid_restart;)

Hopefully this will prompt it to open windowed instead of fullscreen.. Then you can simple enter /exec autoexec.cfg into the console to get back to your normal playing mode..

Chuck

#3
Heaven_<3

Heaven_<3

    L2: Beginner

  • User
  • 35 posts
0
Unknown at this point
Mmmhh , still dont work


Posted Image


Edit ! Working now

i add that

"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +exec etconfig.cfg +r_fullscreen 0; +vid_restart;

Thanks !

Edited by Heaven_<3, 27 May 2011 - 08:46 PM.


#4
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

Mmmhh , still dont work

[Image]


Edit ! Working now

i add that

"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +exec etconfig.cfg +r_fullscreen 0; +vid_restart;

Thanks !


Great to hear! :)

You're welcome!

Chuckun




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users