Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

problem!! help....

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
honeysing

honeysing

    L3: Novice

  • Regular User
  • 124 posts
3
Unknown at this point
  • Admin:15
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=Honeys|nG?
whenever i connect to f|recruiting xp save forever i get an error displaying

game code(ui_mp_x86.dll) failed pure server check..

wtf.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
yoyo

yoyo

    L11: Assassin

  • Banned
  • 7,235 posts
6,265
Honorable bastion of truth
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET: 5-1
    COD: 0-0
    TF2: 0-0
check section you are posting in .

#3
Crasher

Crasher

    ok

  • Inactive Member
  • 2,245 posts
142
On the road to fame
  • Admin:14
  • Server:TF2
  • Steam ID:STEAM_0:1:42748548
  • T-M:TF2: 1-1
Contributor
Run ET as administrator to fix the problem.

If you're on VISTA that is.

#4
FunkybananA

FunkybananA

    L3: Novice

  • Regular User
  • 357 posts
8
A step in the right direction
  • Admin:8
Contributor
Nice! A game related issue in music section. How awesome is that?

#5
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor
Just reinstall the game and make sure you have updated ET to 2.6b




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users