Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Jay3 lag?

- - - - -

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
My ping has been 500+

Here's my winmtr results

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| my.router - 0 | 38 | 38 | 1 | 3 | 10 | 4 |
| 217.47.86.186 - 0 | 38 | 38 | 38 | 374 | 474 | 131 |
| 217.47.79.161 - 0 | 38 | 38 | 41 | 372 | 478 | 139 |
| 217.32.86.170 - 0 | 38 | 38 | 34 | 374 | 476 | 148 |
| 217.32.86.34 - 0 | 38 | 38 | 46 | 373 | 476 | 133 |
| core1-pos9-0.birmingham.ukcore.bt.net - 0 | 38 | 38 | 31 | 374 | 477 | 133 |
| core1-pos0-6-4-0.ilford.ukcore.bt.net - 0 | 38 | 38 | 41 | 383 | 494 | 140 |
| core3te-0-1-0-0.telehouse.ukcore.bt.net - 0 | 38 | 38 | 43 | 380 | 497 | 148 |
| linx-1.init7.net - 0 | 37 | 37 | 135 | 381 | 479 | 135 |
| r1ams2.core.init7.net - 0 | 38 | 38 | 57 | 382 | 489 | 149 |
| r1fra2.core.init7.net - 0 | 38 | 38 | 55 | 394 | 501 | 162 |
| r1fra1.core.init7.net - 0 | 38 | 38 | 58 | 395 | 506 | 155 |
| gw-hetzner.init7.net - 0 | 38 | 38 | 58 | 400 | 558 | 163 |
| hos-bb1.juniper1.fs.hetzner.de - 0 | 38 | 38 | 61 | 398 | 536 | 187 |
| hos-tr2.ex3k12.rz12.hetzner.de - 0 | 38 | 38 | 59 | 402 | 510 | 180 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|


I truncated it since it clearly wasnt working >.<

I realise that my connection isn't the best right now, with average being 300-400, but no response from server (in this case, just a timeout of the ping, since i can access the server)..


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
INDIAN**

INDIAN**

    L5: Journeyman

  • Inactive Member
  • 677 posts
80
On the road to fame
  • Admin:15
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=INDIAN
  • T-M:ET: 7-3
chukun u posted ur ping problem here also think about me playing always playing above 400 ping
still i think the lag is due to ur internet connection same happens to me when i get 500 + ping and it gets back to normal after 2 days. also u can take help by changing ur autoexec.

#3
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

chukun u posted ur ping problem here also think about me playing always playing above 400 ping
still i think the lag is due to ur internet connection same happens to me when i get 500 + ping and it gets back to normal after 2 days. also u can take help by changing ur autoexec.


I've tweaked everything to be as ping-friendly as possibly..

EDIT: Lag's over now.. and yet my internet is actually slower now than it was :P

But I think you're right - avg ping was poor on winmtr.

#4
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
Checked the beginners for a minute, nice 80 ping, no lagspikes on lagometer.

#5
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

Checked the beginners for a minute, nice 80 ping, no lagspikes on lagometer.


Yeah my ping is 80 there now also :) Always have a lovely ping @ Jay3 which is why I reported when it was so bad xD

#6
SjaaKTreKHaaK

SjaaKTreKHaaK

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,468 posts
39
Getting Better
  • Admin:14
  • Server:Jay3
  • Alias:=F|A=SjaaKTreKHaaK

Donator

Contributor

Checked the beginners for a minute, nice 80 ping, no lagspikes on lagometer.


My ping is good to On beginners, but when i go recruitment Its 100 more Then normally. But recruitment have more visitors And players.

#7
INDIAN**

INDIAN**

    L5: Journeyman

  • Inactive Member
  • 677 posts
80
On the road to fame
  • Admin:15
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=INDIAN
  • T-M:ET: 7-3
can any one help me get upto 250 ping please i will be thankful.

#8
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor

can any one help me get upto 250 ping please i will be thankful.

Well you might want to start with this .

#9
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Try to ping it now. I enabled ICMP ping on server.

No response happens because ICMP replies where blocked by firewall.

#10
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
I'm no longer on real internet so i can't now :P if anyone else has problems feel free to hijack this thread :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users