Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Fireteam - Icon

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
HellfiG

HellfiG

    L2: Beginner

  • Banned
  • 34 posts
2
Unknown at this point
Hey guys,

Since recently(I reinstalled my game) I can't see the icon (above the heads) of my fireteam members.
I tried this:

set showteam "selectbuddy -2; set nextteamtoggle vstr hideteam; echo ^1Team Highlighted^7!!!"
set hideteam "selectbuddy -1; set nextteamtoggle vstr showteam; echo ^1Team icons hidden^7!!!"
set nextteamtoggle "vstr showteam"
bind F10 "vstr nextteamtoggle"

But it doesn't work (btw: I'm using this bind for over a year now, and before it worked perfectly).

I also tried to google it, but i can't find it.

So can anyone help me pls?

Hell


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,967
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Which mod?

#3
CreAtioN

CreAtioN

    L3: Novice

  • Banned
  • 256 posts
1
Unknown at this point
On jaymod dare(he told me) i think you go to esc>Options>View> Then in crosshair the 4th one down, if thats not enabled then theres something else idk about.

#4
ohurcool

ohurcool

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 710 posts
32
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET
What do you mean it doesn't work? Does it not display the icons or does it not remove the icons or both?

/selectbuddy -2 should definitely work no matter which mod, but I'm not sure if /selectbuddy -1 will work on every mod.

Btw, this is probably a simpler way to use the commands:

bind F3 "ready; selectbuddy -2"
bind F4 "notready; selectbuddy -1"

Edited by ohurcool, 05 January 2011 - 06:38 PM.


#5
HellfiG

HellfiG

    L2: Beginner

  • Banned
  • 34 posts
2
Unknown at this point
set showteam "selectbuddy -2; set nextteamtoggle vstr hideteam; echo ^1Team Highlighted^7!!!"
set hideteam "selectbuddy -1; set nextteamtoggle vstr showteam; echo ^1Team icons hidden^7!!!"
set nextteamtoggle "vstr showteam"
bind F10 "vstr nextteamtoggle"

=> this normally worked. I used it over more than a year now.
But a few days ago, I reinstalled my game. As a consequence this bind doesn't work anymore.
What do I mean with it doesn't work anymore: I can't see any icon displayed above any fireteam member.

@ohurcool, nah..I like having it in a toggle, instead of having two seperate binds.

Edited by HellfiG, 07 January 2011 - 02:58 AM.


#6
HellfiG

HellfiG

    L2: Beginner

  • Banned
  • 34 posts
2
Unknown at this point
Noone has an idea, how to fix it?
Btw: On NoQuarter everythins is fine (meaning: I can see the overhead Icons)

#7
HellfiG

HellfiG

    L2: Beginner

  • Banned
  • 34 posts
2
Unknown at this point
So no-one has an idea how to fix this?

#8
HellfiG

HellfiG

    L2: Beginner

  • Banned
  • 34 posts
2
Unknown at this point
Eventu

Eventually I fixed it myself.
I just copied my NQ (which FireteamIcons are working) etconsole file.
And paste it in my Jaymod file.

It will seems that you just intsalled your game again when you play on a Jaymod server.
So just load the cfg and do /vid_restart

And everything is back normal and above all the fireteamIcons are working again.


Hell




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users