Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

SLAC

- - - - -

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#16
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
In fact I execute slac from my desk. I posted this on SL Forums.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
Great. I reinstalled the W:ET again, and dont show me that error any more, now just show me a grey screen. LuL

#18
(Snake)

(Snake)

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,727 posts
366
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Snake
  • Steam ID:STEAM_0:0:40043023
  • T-M:ET:1-0

Donator

Contributor
http://fearless-assa...blem-with-slac/

#19
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
No, is the same as before!!

#20
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor
Instead of starting it in etpro change it to start off on etmain in command line in SLAC

#21
ohurcool

ohurcool

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 710 posts
32
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET

Instead of starting it in etpro change it to start off on etmain in command line in SLAC

He already tried that noob.. read the thread before replying! :D

#22
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
Thanks to all for help, it work now, was my noob mistake, i didn't download and installed the etpro. I think this will be closed.

#23
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor

He already tried that noob.. read the thread before replying! :D

I did. He said he got a gray screen upon starting, after doing everything else.

Great. I reinstalled the W:ET again, and dont show me that error any more, now just show me a grey screen. LuL

The way to fix that is to start up in etmain. You read it first bro :D

#24
ohurcool

ohurcool

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 710 posts
32
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET

I did. He said he got a gray screen upon starting, after doing everything else.

The way to fix that is to start up in etmain. You read it first bro :D

I need download another thing?! i did that both choices about +set fs_game etpro +set fs_game etmain and nothing!

nigga plz

#25
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor
see, but that was for the problem he had before...
N1gg4 pl0x

#26
ohurcool

ohurcool

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 710 posts
32
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET
whatever! :(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users