Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

SLAC

- - - - -

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
I download and installed the SLAC to play on ETPro but when i start the SLAC this appear:
Posted Image
some one knows how to configure it!


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,231
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor

I download and installed the SLAC to play on ETPro but when i start the SLAC this appear:
[cut]


did you put +set fs_game etpro in the command line?

#3
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

did you put +set fs_game etpro in the command line?

command line? in properties?!

#4
ohurcool

ohurcool

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 710 posts
32
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET

command line? in properties?!

In the window that opens when you start SLAC (the one with your username, password, SLAC GUID, etc.)

Also, remember that SLAC only works for ETPro 2.60b, so you will get the "unsupported mod" error if you try to play any other versions/mods of ET.

#5
(Snake)

(Snake)

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,727 posts
366
Has a spectacular aura
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Snake
  • Steam ID:STEAM_0:0:40043023
  • T-M:ET:1-0

Donator

Contributor
That :) commandline.jpg

#6
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

In the window that opens when you start SLAC (the one with your username, password, SLAC GUID, etc.)

Also, remember that SLAC only works for ETPro 2.60b, so you will get the "unsupported mod" error if you try to play any other versions/mods of ET.

i play with 2.6b

#7
SunLight

SunLight

    L11: Assassin

  • Clan Friend
  • 5,093 posts
3,231
Is a bearer of wisdom
  • Admin:10
  • Server:ETSW2
Contributor

command line? in properties?!


yes, how do you start et? I guess that message "unsupported mod" is caused by that, but I am not sure.

slac works only with etpro 3.2.6 and et 2.60b

#8
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

yes, how do you start et? I guess that message "unsupported mod" is caused by that, but I am not sure.

slac works only with etpro 3.2.6 and et 2.60b

I need download another thing?! i did that both choices about +set fs_game etpro +set fs_game etmain and nothing!

#9
ohurcool

ohurcool

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 710 posts
32
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Hardcore ET
Hmm, chaplja says to try removing ui_mp_x86.dll from your mod directory.. from either etpro/ or etmain/, depending on which one you +set fs_game to.

If that doesn't work, post on the SLAC support forums:

http://forum.sl-anti...701fec30240781b

#10
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

Hmm, chaplja says to try removing ui_mp_x86.dll from your mod directory.. from either etpro/ or etmain/, depending on which one you +set fs_game to.

If that doesn't work, post on the SLAC support forums:

http://forum.sl-anti...701fec30240781b


VM_Create on UI failed

#11
Sfinxter

Sfinxter

    L4: Apprentice

  • Regular User
  • 502 posts
12
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None

VM_Create on UI failed


so you tried to delete that file?

Also you can leave command line empty.

#12
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

so you tried to delete that file?

Also you can leave command line empty.

doesn't work!

#13
Sfinxter

Sfinxter

    L4: Apprentice

  • Regular User
  • 502 posts
12
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
seems even slac admins don`t know where the problem is.

One more thing. Didn`t you extract slac in your ET folder?

You can also post this in their forums. If they see that more ppl have this issue they usually fix it.
I`ll keep trying to find a solution.

#14
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
You mean: %programfiles%\wolfenstein...\slac.exe or into other folder i.e. etfolder\etmain or etfolder\etpro??
Or, where it suppose to be?

#15
Sfinxter

Sfinxter

    L4: Apprentice

  • Regular User
  • 502 posts
12
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None
Ok you have your ET installation in C ->Program files ->W:ET
And you have slac software downloaded whitch you have to extract and launch.

My question was: Did you extracted slac software in ET folder (C/programfiles/W:ET) or somewhere else?

If yes then you have to remove it from there and lauch it from not - ET folder. You can do it from for example desktop/SLAC
If no then lets keep looking for the answers.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users