Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

my first time

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
Punkbuster Client: O/S Exception Notice

That message appear on console every second and after 3 mins kick me with the message:

Server disconnected - You have been kicked via Punkbuster (for 0 minutes)
... PB INIT FAILURE

I updated the PB, disabled firewall, disabled, Antivirus, i read before PB forums and nothing, any idea?.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
sinA* <3 Padme*Amidala

sinA* <3 Padme*Amidala

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 633 posts
55
Getting Better
  • Admin:4
  • Server:Hardcore ET
  • Alias::R*X:PADME, sinA

Donator

Did you re-installed Punkbuster?

#3
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
I checked the services, give them adms rights and nothin'!!

#4
sinA* <3 Padme*Amidala

sinA* <3 Padme*Amidala

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 633 posts
55
Getting Better
  • Admin:4
  • Server:Hardcore ET
  • Alias::R*X:PADME, sinA

Donator

Try to delete Punkbuster, reboot your computer and install it again. This helped me, as i had a similar Problem.

#5
nani*

nani*

    L10: Grand Master

  • Honored Veteran
  • 4,502 posts
4,371
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:naniax
  • Admin:20
  • Server:None
  • T-M:ET: 20-14
    Cod: 0-0
    TF2: 0-0

Donator

I had the same problem a year ago or smth, just update pb and restart your pc after.

#6
Saizou

Saizou

    L7: Teacher

  • Leader
  • 1,445 posts
107
On the road to fame
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:Saizou, Boris
Contributor
Had the same problem on Win 7 just exit the game and reboot the PC. It worked for me. It just comes and goes at random.

#7
Spitfire

Spitfire

    L8: Grand Teacher

  • Inactive Member
  • 1,689 posts
179
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Fun1
Looks like we all have faced that problem,for me one day i just didn,t had this problem anymore :)

#8
Notajedi

Notajedi

    L4: Apprentice

  • Clan Friend
  • 434 posts
92
On the road to fame
  • Admin:10
  • Server:None
I get that occasionally, a cold boot fixes it for me.

#9
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
I fixed it.
Update PB.
Fix PunkBuster services A and B.
Give admin rights to PB services on c:\windows\system32.
Reboot.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users