Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

VM_Create on UI failed: Wolfenstein Enemy Territory

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Hulk

Hulk

    L7: Teacher

  • Deactivated
  • 1,177 posts
28
A step in the right direction
  • Admin:0
  • Server:None
Ok so i did this cleaner that was in my etmain now cannot connect to any server any help you can give me is greatly appreciated gaa i feel dumb right now. :(



----- Sound Info -----
sound system is muted
1 stereo
32768 samples
16 samplebits
1 submission_chunk
22050 speed
0x058C8060 dma buffer
No background file.
----------------------
Sound memory manager started
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
VM_Create on UI failed

here's some of the error information


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
Save your etkey and cfg, uninstall and install again, check for the same issue, if persist post it here.
Did you update video driver.

#3
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Team view time.

I have login on xfire. xfire me :P

Tonka you too and we can fix your PB kicks issue.

#4
!Chuck4Abuck

!Chuck4Abuck

    loser

  • Busted Cheater
  • 1,905 posts
55
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:None
i'll fix ur et NOOWWWW !

#5
Hulk

Hulk

    L7: Teacher

  • Deactivated
  • 1,177 posts
28
A step in the right direction
  • Admin:0
  • Server:None
Chuck helped me fix ty everyone for your quick replies :yahoo

#6
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

Chuck helped me fix ty everyone for your quick replies :yahoo


Post what you did to fix the issue :)

#7
Hulk

Hulk

    L7: Teacher

  • Deactivated
  • 1,177 posts
28
A step in the right direction
  • Admin:0
  • Server:None
Ok here's what i did chuck had me download and install et starter pro and in notebook make a file with /cvar_reset and save it to my desktop.Next i installed et starter pro and in the options menu it auto detected the path to my et install,next line down in custom arguments i typed cvar_reset,and next line down from that searched for the cvar_reset file in my desktop and put the path to it in this column.In the last 2 columns put nothing and pressed ok.....and then it took me to the create a profile page.Did that and then went out and deleted the cvar_reset i typed and the path to the file and it worked.

You know my other problem now :(

#8
vAin

vAin

    L2: Beginner

  • Regular User
  • 38 posts
0
Unknown at this point
  • Server:None
You might wanna check this out:
http://wolfensteinre...pic,2477.0.html

#9
Hulk

Hulk

    L7: Teacher

  • Deactivated
  • 1,177 posts
28
A step in the right direction
  • Admin:0
  • Server:None
everything is fixed now redownloaded and installed and put my etkey and evrything is fine so this should be locked ty everyone




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users